Acoperim toate nevoile persoanelor in varsta si personalizam pachetele de servicii in functie de starea de sanatate si de conditiile solicitate de familie!

Azil de batrani Galati

De ce sa alegeti caminul de batrani

Armonia Parc din Braila

Sunteti in cautarea unui azil de batrani din Galati?

Daca sunteti in cautarea unui azil de batrani din Galati si sunteti dispus sa optati pentru o alta locatie, va invitam sa consultati oferta azilului de batrani Armonia Parc din Braila. Avem in comunitatea noastra foarte multi seniori care s-au inscris din Galati, fiindca au fost foarte incantati de serviciile pe care le oferim.

 

Personalul nostru ofera asistenta 24/24 de ore. Asiguram o gama completa de servicii, inclusiv:

 ingrijire personala si ajutor cu activitatile vietii de zi cu zi, inclusiv imbracare, igiena, frizerie, coafura, manichiura si pedichiura

 memento-uri despre medicamente

 managementul incontinentei, in timpul zilei si noaptea

 medic de familie

 asistenta psihologica

 supraveghere de specialitate NON-STOP

 aplicare de creme si pansamente

 masurare parametri vitali zilnic (saturatie oxigen, tensiune arteriala, glicemie)

 kinetoterapie si servicii de recuperare medicala

 testarea acuitatii vizuale (la nevoie)

 administrare medicatie si respectarea schemei de tratament

 

Pentru a vizualiza lista completa de servicii de care se bucura varstnicii din Galati, care sunt cazati la Caminul de batrani Armonia Parc, apasati aici

Hrana oferita varstnicilor la caminul de batrani Armonia Parc

Am angajat bucatari deosebiti, am amenajat o bucatarie moderna profesionala si cumparam fructe, legume, lactate si carne de cea mai buna calitate, de la producatori locali. Cream experiente culinare incantatoare pe baza gusturilor personale ale rezidentilor nostri si le oferim meniuri unice si deosebit de gustoase.

 

Oferim o varietate de optiuni de mancare in fiecare zi si realizam aproape totul de la zero, folosind ingrediente proaspete, de sezon. Avem grija bineinteles de recomandarile dietetice specifice fiecarui rezident. Acordam o mare prioritate asigurarii unei alimentatii de calitate si cream o atmosfera frumoasa, la fiecare masa.

Petrecem impreuna, momente deosebite

Promisiunea noastra, celor care numesc Armonia Parc acasa, este ca fiecare zi va aduce noi modalitati de a petrece ziua si de a invata noi lucruri. Programul nostru de evenimente si activitati ofera rezidentilor ocazia de a se exprima creativ, de a se realiza impreuna cu ceilalti varstnici activitati zilnice, de a se relaxa si de a ramane in forma cu evenimente care sunt adaptate pentru a raspunde intereselor lor particulare.

 

Suntem deschisi catre noi activitati propuse de varstnici, astfel incat fiecare sa poata face lucruri care ii plac si care sa-i faca fericiti, in fiecare zi.

Daca un senior propune o noua activitate: excursie, plimbare, sport, colaboram cu el la crearea si dezvoltarea acesteia. Credem ca o viata frumoasa si independenta poate fi traita la orice varsta – si suntem dedicati sa ajutam rezidentii sa o realizeze.

Varstnicii nu mai duc grija serviciilor de menaj, ingrijirii curtii si treburilor casnice

Avand  treburile zilnice rezolvate de personalul nostru atent si profesionist, locuitorii Armonia Parc sunt liberi sa petreaca timpul facand ceea ce le place: plimbari, odihna, citit, TV, biblioteca, plimbari in aer liber etc.

 

Vor lasa in seama noastra preocuparile legate de cumparaturi si pregatirea meselor, intretinerea locuintei, mersul la controale medicale. In loc sa fie consumat de sarcinile de zi cu zi, timpul timpul liber capata un nou sens alaturi de ceilalti seniori care locuiesc aici.

IMAGINI DIN AZILUL DE BATRANI

Am apelat la un arhitect profesionist si am amenajat centrul rezidential pentru seniori Armonia Parc, in conditii de LUX! Spatiul de locuit este compartimentat in asa fel incat varstnicii sa se poata deplasa usor si in siguranta. Intre etaje se poate circula cu liftul iar holurile de legatura intre camere si spatiile de relaxare, sunt dotate cu balustrade de sustinere. La exterior avem o gradina frumoasa iar in imediata apropiere a locatiei noastre, se afla Parcul Monument, unde ne plimbam zilnic.

 

Suntem 100% convinsi ca la noi, este mult mai bine ca acasa!

Ati ajuns pe aceasta pagina, deoarece ati cautat: camin batrani Galati, azil de batrani Galati, inscrieri azil de batrani Galati, azil batrani Galati preturi, azil batrani Galati premium, Azil Galati de Lux, centru ingrijire varstnici Galati