Acoperim toate nevoile rezidentilor si personalizam pachetele de servicii in functie de starea lor de sanatate si de conditiile solicitate de familie!
ARMONIA PARC

Recenzii si recomandari

Armonia Parc este locul in care seniorii sunt tratati impecabil

Cel mai bun mod de a afla parerea reala a persoanelor care beneficiaza de serviciile caminului de batrani Armonia Parc, este reprezentat de recenziile video pe care le expunem in pagina aceasta. Le multumim din suflet, tuturor celor care si-au facut timp pentru a ne oferi o recomandare sincera si bine documentata, a conditiilor si serviciilor pe care noi le oferim! Suntem fericiti sa fim considerati cea mai buna alegere pentru varstnicii care locuiesc la Caminul de batrani Armonia Parc din Braila.

Recenzii pentru ARMONIA PARC

recenzii primite pe Google

Un camin de batrani unde seniorii sunt tratati asa cum trebuie. Dupa o viata plina de munca si griji, simt ca parintele meu a intrat intr-o binemerita „vacanta”, unde este rasfatat de intregul personal, ingrijit si urmarit de medici si asistente. Si foarte important pentru ei: persoanele varstnice sunt impreuna si desfasoara activitati specifice, fara sa mai fie apasati de singuratate. Nu pot decat sa ma bucur ca a aparut acest camin de batrani in Braila! Multumesc Armonia Parc!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Georgescu Cerasela

O locatie deosebita si o echipa dedicata in permanenta imbunatatirii vietii seniorilor cazati aici. Ambianta placuta si oameni minunati! Felicitari celor care au creat acest camin pe care-l recomand fara nicio retinere!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Camelia Ciuta

Designul,ambientul, dotarile, inalta calificare a personalului dragostea si rabdarea cu care este inconjurata mama mea fac din “Armonia Parc” un colt de rai pentru parintele meu aflat in suferinta. Centrul rezidential ,,Armonia Parc” este primul concept de lux din Braila care respecta toate standardele in materie de ingrijire a persoanelor varstnice. Echipa medicala este prezenta 24h/24 si ofera rezidentilor toata atentia si suportul necesar desfasurarii unei vieti similare confortului de acasa.
Multumiri din inima tuturor angajatilor din centru, pentru ingrijirea permanenta acordata mamei, pentru dragostea , rabdarea si intelegerea cu care este inconjurata. Big Like d nei Nicula care se intereseaza mereu despre fiecare rezident, care organizeaza meniul special si orele de distracție si recreere. Respectul si consideratia mea d nei Doctor !!! Iubirea si respectul pentru varstnici fac din ”Armonia Parc” un nou “acasa” pentru parintii si bunicii nostri !

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Isabella Oprea

Tatal meu este foarte multumit! Conditiile sunt excelente, asistente permanent care ii supravegheaza si ajuta, medicul ii consulta de cateva ori pe saptamana, ba chiar lucreaza cu ei si un psiholog si un kinetoterapeut. Mancarea este proaspat gatita, primesc trei mese pe zi si doua gustari, ba chiar se tine cont si de preferintele personale ale batranilor. Sunt cazati cate doi in camera, au baie, ce mai, ca la hotel! Personalul este extrem de amabil si deschis tuturor propunerilor.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sammy Eugen

Atat timp cat tatal meu este multumit la superlativ de serviciile oferite si eu ma bucur pentru el ca se afla intr-un loc perfect nevoilor lui.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Laura Florentina

Un loc in care orice senior isi poate petrece zile si momente, pline de energie pozitiva si timp benefic pentru suflet! Imi doresc sa ajung la varsta relaxarii in Armonia Parc!!!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Claudia Braescu

Un camin de batrani in Braila unde te poti simti ACASA! Impresionata de curatenie, de designul interior care iti confera confort si siguranta..

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Giol Florentina

Un camin de batrani peste orice asteptare. Bunica mea este foarte fericita aici, este tratata absolut exceptional si se bucură de cele mai bune conditii. Va multumim 🙂

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Andreea Anghel

Recenzii video

recenzii primite de la apartinatori

IMAGINI DIN LOCATIE

Am apelat la un arhitect profesionist si am amenajat centruL rezidential pentru seniori Armonia Parc, in conditii de LUX! Spatiul de locuit este compartimentaT in asa fel incat varstnicii sa se poata deplasa usor si in siguranta. Intre etaje se poate circula cu liftul iar holurile de legatura intre camere si spatiile de relaxare, sunt dotate cu balustrade de sustinere. La exterior avem o gradina frumoasa iar in imediata apropiere a locatiei noastre, se afla Parcul Monument din Braila, unde ne plimbam zilnic.

 

Suntem 100% convinsi ca la noi, este mult mai bine ca acasa!