Acoperim toate nevoile rezidentilor si personalizam pachetele de servicii in functie de starea lor de sanatate si de conditiile solicitate de familie!
camin batrani braila

Viata seniorilor la Armonia Parc

Facem totul, pentru cei dragi

Fiindca din momentul in care varstnicii locuiesc aici, devin parte din familia noastra! Si ii tratam cu siguranta mult mai bine ca acasa. Le starnim creativitatea, mergem la plimbari in aer liber, facem sport impreuna si petrecem cele mai frumoase momente din viata: zile onomastice, Craciun, Paste, etc. A locui la Armonia Parc, este ca un vis!

Varstnicii de la Armonia Parc, sunt fericiti

Absolut toti varstnicii care se muta la caminul de batrani Armonia Parc, isi imbunatatesc prezenta de spirit si devin mai fericiti! Nu-si imaginau nici dumnealor dar nici familiile, ca viata la un camin de batrani poate fi atat de frumoasa, in fiecare zi. Suntem mereu pozitivi, ii incurajam pe varstnici sa fie creativi si fericiti!

camin batrani braila

Suntem unul dintre cele mai bune camine de batrani

DIPLOMA DE RECUNOSTINTA

Centrul rezidențial pentru persoane varstnice Armonia Parc • Braila, a primit diploma de merit & recunostinta in cadrul concursului „Exemple de bune practici in serviciile sociale adresate persoanelor varstnice”, organizat de catre Ministerul Muncii. 

 

 

Felicitam din suflet pe toata echipa Armonia Parc si ii imbratisam cu dragoste pe seniorii rezidenti, deoarece visul nostru de a deveni unul dintre cele mai bune camine de batrani din Romania, a devenit realitate! ❤️ Prin implicare, profesionalism, rabdare, veselie si empatie, am reusit! Va multumim tuturor! 

CAMIN DE BATRANI BRAILA

De ce sa alegeti caminul de batrani

Armonia Parc • Braila

Ce beneficii au seniorii care locuiesc la caminul de batrani Armonia Parc?

Dupa ce procescul de selectie si de inscriere este finalizat, fiecare senior beneficiaza de o evaluare medicala amanuntita a starii lor fizice, emotionale si functionale, saptamanal. Evaluari suplimentare sunt efectuate la nevoie in fiecare zi, pe baza recomandarilor medicale, pentru fiecare varstnic in parte.

 

Personalul nostru ofera asistenta 24/24 de ore. Asiguram o gama completa de servicii, inclusiv:

 ingrijire personala si ajutor cu activitatile vietii de zi cu zi, inclusiv imbracare, igiena, frizerie, coafura, manichiura si pedichiura

 memento-uri despre medicamente

 managementul incontinentei, in timpul zilei si noaptea

 medic de familie

medic nutritionist

servicii de logopedie

 asistenta psihologica

 supraveghere de specialitate NON-STOP

 aplicare de creme si pansamente

 masurare parametri vitali zilnic (saturatie oxigen, tensiune arteriala, glicemie)

 kinetoterapie si servicii de recuperare medicala

 testarea acuitatii vizuale (la nevoie)

 administrare medicatie si respectarea schemei de tratament

 

Pentru a vizualiza lista completa de servicii de care se bucura varstnicii cazati la Caminul de batrani Armonia Parc din Braila, apasati aici

Hrana oferita varstnicilor la caminul de batrani Armonia Parc

Am angajat bucatari deosebiti, am amenajat o bucatarie moderna profesionala si cumparam fructe, legume, lactate si carne de cea mai buna calitate, de la producatori locali. Cream experiente culinare incantatoare pe baza gusturilor personale ale rezidentilor nostri si le oferim meniuri unice si deosebit de gustoase.

 

Oferim o varietate de optiuni de mancare in fiecare zi si realizam aproape totul de la zero, folosind ingrediente proaspete, de sezon. Avem grija bineinteles de recomandarile dietetice specifice fiecarui rezident. Acordam o mare prioritate asigurarii unei alimentatii de calitate si cream o atmosfera frumoasa, la fiecare masa.

Petrecem impreuna, momente deosebite

Promisiunea noastra, celor care numesc Armonia Parc acasa, este ca fiecare zi va aduce noi modalitati de a petrece ziua si de a invata noi lucruri. Programul nostru de evenimente si activitati ofera rezidentilor ocazia de a se exprima creativ, de a se realiza impreuna cu ceilalti varstnici activitati zilnice, de a se relaxa si de a ramane in forma cu evenimente care sunt adaptate pentru a raspunde intereselor lor particulare.

 

Suntem deschisi catre noi activitati propuse de varstnici, astfel incat fiecare sa poata face lucruri care ii plac si care sa-i faca fericiti, in fiecare zi.

Daca un senior propune o noua activitate: excursie, plimbare, sport, colaboram cu el la crearea si dezvoltarea acesteia. Credem ca o viata frumoasa si independenta poate fi traita la orice varsta – si suntem dedicati sa ajutam rezidentii sa o realizeze.

Varstnicii nu mai duc grija serviciilor de menaj, ingrijirii curtii si treburilor casnice

Avand  treburile zilnice rezolvate de personalul nostru atent si profesionist, locuitorii Armonia Parc sunt liberi sa petreaca timpul facand ceea ce le place: plimbari, odihna, citit, TV, biblioteca, plimbari in aer liber etc.

 

Vor lasa in seama noastra preocuparile legate de cumparaturi si pregatirea meselor, intretinerea locuintei, mersul la controale medicale. In loc sa fie consumat de sarcinile de zi cu zi, timpul timpul liber capata un nou sens alaturi de ceilalti seniori care locuiesc aici.

Pentru noi, curatenia este o prioritate

La caminul de batrani • Armonia Parc • din Braila, varstnicii sunt ingrijiti exemplar! Ne ocupam de fiecare detaliu al spatiului de locuit, fiindca pentru noi, curatenia este prioritara!

IMAGINI DIN LOCATIE

Am apelat la un arhitect profesionist si am amenajat centrul rezidential pentru seniori Armonia Parc, in conditii de LUX! Spatiul de locuit este compartimentat in asa fel incat varstnicii sa se poata deplasa usor si in siguranta. Intre etaje se poate circula cu liftul iar holurile de legatura intre camere si spatiile de relaxare, sunt dotate cu balustrade de sustinere. La exterior avem o gradina frumoasa iar in imediata apropiere a locatiei noastre, se afla Parcul Monument din Braila, unde ne plimbam zilnic.

 

Suntem 100% convinsi ca la noi, este mult mai bine ca acasa!

Recomandari pentru ARMONIA PARC

Un camin de batrani unde seniorii sunt tratati asa cum trebuie. Dupa o viata plina de munca si griji, simt ca parintele meu a intrat intr-o binemerita „vacanta”, unde este rasfatat de intregul personal, ingrijit si urmarit de medici si asistente. Si foarte important pentru ei: persoanele varstnice sunt impreuna si desfasoara activitati specifice, fara sa mai fie apasati de singuratate. Nu pot decat sa ma bucur ca a aparut acest camin de batrani in Braila! Multumesc Armonia Parc!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Georgescu Cerasela

Tatal meu este foarte multumit! Conditiile sunt excelente, asistente permanent care ii supravegheaza si ajuta, medicul ii consulta de cateva ori pe saptamana, ba chiar lucreaza cu ei si un psiholog si un kinetoterapeut. Mancarea este proaspat gatita, primesc trei mese pe zi si doua gustari, ba chiar se tine cont si de preferintele personale ale batranilor. Sunt cazati cate doi in camera, au baie, ce mai, ca la hotel! Personalul este extrem de amabil si deschis tuturor propunerilor.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sammy Eugen