Contact Armonia Parc

camin de batrani Braila
 
Armonia Parc este locul in care seniorii sunt tratati asa cum si-au dorit intotdeauna: cu profesionalism, cu respect si cu empatie.

Contacteaza-ne acum si vom discuta cu privire la conditiile de inscriere pentru seniori, la Caminul de Batrani Armonia Parc din Braila.

 

Adresa: Șos. Buzăului 1, Brăila 810295

Tel. mobil: 0737.593.519

E-mail: office@armoniaparc.ro

Acoperim toate nevoile rezidentilor si personalizam pachetele de servicii in functie de starea lor de sanatate si de conditiile solicitate de familie!
camin batrani Braila

Contactati-ne

  de ce sa alegeti un camin de batrani

  poze si amintiri cu seniorii nostri dragi

  servicii oferite si lista de preturi

  Recomandari pentru ARMONIA PARC
  camin de batrani Premium

  Un camin de batrani unde seniorii sunt tratati asa cum trebuie. Dupa o viata plina de munca si griji, simt ca parintele meu a intrat intr-o binemerita „vacanta”, unde este rasfatat de intregul personal, ingrijit si urmarit de medici si asistente. Si foarte important pentru ei: persoanele varstnice sunt impreuna si desfasoara activitati specifice, fara sa mai fie apasati de singuratate. Nu pot decat sa ma bucur ca a aparut acest camin de batrani in Braila! Multumesc Armonia Parc!

  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Georgescu Cerasela

  Tatal meu este foarte multumit! Conditiile sunt excelente, asistente permanent care ii supravegheaza si ajuta, medicul ii consulta de cateva ori pe saptamana, ba chiar lucreaza cu ei si un psiholog si un kinetoterapeut. Mancarea este proaspat gatita, primesc trei mese pe zi si doua gustari, ba chiar se tine cont si de preferintele personale ale batranilor. Sunt cazati cate doi in camera, au baie, ce mai, ca la hotel! Personalul este extrem de amabil si deschis tuturor propunerilor.

  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Sammy Eugen