Acoperim toate nevoile rezidentilor si personalizam pachetele de servicii in functie de starea lor de sanatate si de conditiile solicitate de familie!

Poze din locatie

CAMINUL DE  BATRANI Armonia Parc

centru ingrijire persoane varstnice  Braila

Poze din camere

fiecare camera are 2 paturi, baie proprie, incalzire, TV, internet Wi-Fi

Spatii de relaxare

am amenajat la fiecare etaj, spatii de relaxare;

am amenajat o sala de fitness, o biblioteca si livinguri ca acasa: cu TV, canapele, jocuri de societate si carti;

Sala de mese

spatiul in care se servesc principalele mese ale zilei, este amenajat ca un restaurant

Recomandari pentru ARMONIA PARC

Un camin de batrani unde seniorii sunt tratati asa cum trebuie. Dupa o viata plina de munca si griji, simt ca parintele meu a intrat intr-o binemerita „vacanta”, unde este rasfatat de intregul personal, ingrijit si urmarit de medici si asistente. Si foarte important pentru ei: persoanele varstnice sunt impreuna si desfasoara activitati specifice, fara sa mai fie apasati de singuratate. Nu pot decat sa ma bucur ca a aparut acest camin de batrani in Braila! Multumesc Armonia Parc!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Georgescu Cerasela

Tatal meu este foarte multumit! Conditiile sunt excelente, asistente permanent care ii supravegheaza si ajuta, medicul ii consulta de cateva ori pe saptamana, ba chiar lucreaza cu ei si un psiholog si un kinetoterapeut. Mancarea este proaspat gatita, primesc trei mese pe zi si doua gustari, ba chiar se tine cont si de preferintele personale ale batranilor. Sunt cazati cate doi in camera, au baie, ce mai, ca la hotel! Personalul este extrem de amabil si deschis tuturor propunerilor.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sammy Eugen

de ce sa alegeti un camin de batrani

poze si amintiri cu seniorii nostri dragi

servicii oferite si lista de preturi