Acoperim toate nevoile persoanelor in varsta si personalizam pachetele de servicii in functie de starea de sanatate si de conditiile solicitate de familie!
azil privat

Azil de batrani Privat • Braila

Armonia Parc

Ce beneficii au seniorii care locuiesc la un azil de batrani privat?

Dupa ce procescul de selectie si de inscriere este finalizat, fiecare senior beneficiaza de o evaluare medicala amanuntita a starii lor fizice, emotionale si functionale, saptamanal. Evaluari suplimentare sunt efectuate la nevoie in fiecare zi, pe baza recomandarilor medicale, pentru fiecare varstnic in parte.

 

Personalul nostru ofera asistenta 24/24 de ore. Asiguram o gama completa de servicii, inclusiv:

 ingrijire personala si ajutor cu activitatile vietii de zi cu zi, inclusiv imbracare, igiena, frizerie, coafura, manichiura si pedichiura

 memento-uri despre medicamente

 managementul incontinentei, in timpul zilei si noaptea

 medic de familie

 asistenta psihologica

 supraveghere de specialitate NON-STOP

 aplicare de creme si pansamente

 masurare parametri vitali zilnic (saturatie oxigen, tensiune arteriala, glicemie)

 kinetoterapie si servicii de recuperare medicala

 testarea acuitatii vizuale (la nevoie)

 administrare medicatie si respectarea schemei de tratament

 

Pentru a vizualiza lista completa de servicii de care se bucura varstnicii cazati la azilul de batrani privat Armonia Parc – Braila, apasati aici

Armonia Parc, este un azil de batrani privat

CAT COSTA INSCRIEREA LA AZILUL DE BATRANI ARMONIA PARC?

[1] 3950 lei/luna – pentru o persoana independenta

[2] 4350 lei/luna – pentru o pers. indep. cu nevoi suplimentare

[2] 4750 lei/luna – pentru o pers. dependenta (in functie de nevoi)

 

Personalul nostru ofera asistenta 24 de ore pe zi fara exceptie! Seniorii care locuiesc la Armonia Parc Braila beneficiaza de servicii premium in mod egal. Acordam rezidentilor nostri o alimentatie de calitate, gustoasa si folosim ingrediente proaspete de sezon. 

Hrana oferita varstnicilor
la azilul de batrani privat Armonia Parc

Am angajat bucatari deosebiti, am amenajat o bucatarie moderna profesionala si cumparam fructe, legume, lactate si carne de cea mai buna calitate, de la producatori locali. Cream experiente culinare incantatoare pe baza gusturilor personale ale rezidentilor nostri si le oferim meniuri unice si deosebit de gustoase.

 

Oferim o varietate de optiuni de mancare in fiecare zi si realizam aproape totul de la zero, folosind ingrediente proaspete, de sezon. Avem grija bineinteles de recomandarile dietetice specifice fiecarui rezident. Acordam o mare prioritate asigurarii unei alimentatii de calitate si cream o atmosfera frumoasa, la fiecare masa.

Petrecem impreuna, momente deosebite la azilul de batrani privat Armonia Parc

Promisiunea noastra, celor care numesc Armonia Parc acasa, este ca fiecare zi va aduce noi modalitati de a petrece ziua si de a invata noi lucruri. Programul nostru de evenimente si activitati ofera rezidentilor ocazia de a se exprima creativ, de a se realiza impreuna cu ceilalti varstnici activitati zilnice, de a se relaxa si de a ramane in forma cu evenimente care sunt adaptate pentru a raspunde intereselor lor particulare.

 

Suntem deschisi catre noi activitati propuse de varstnici, astfel incat fiecare sa poata face lucruri care ii plac si care sa-i faca fericiti, in fiecare zi.

Daca un senior propune o noua activitate: excursie, plimbare, sport, colaboram cu el la crearea si dezvoltarea acesteia. Credem ca o viata frumoasa si independenta poate fi traita la orice varsta – si suntem dedicati sa ajutam rezidentii sa o realizeze.

Varstnicii nu mai duc grija serviciilor de menaj, ingrijirii curtii si treburilor casnice

Avand  treburile zilnice rezolvate de personalul nostru atent si profesionist, locuitorii Armonia Parc sunt liberi sa petreaca timpul facand ceea ce le place: plimbari, odihna, citit, TV, biblioteca, plimbari in aer liber etc.

 

Vor lasa in seama noastra preocuparile legate de cumparaturi si pregatirea meselor, intretinerea locuintei, mersul la controale medicale. In loc sa fie consumat de sarcinile de zi cu zi, timpul timpul liber capata un nou sens alaturi de ceilalti seniori care locuiesc aici.

IMAGINI DIN LOCATIE

Am apelat la un arhitect profesionist si am amenajat centrul rezidential pentru seniori Armonia Parc, in conditii de LUX! Spatiul de locuit este compartimentat in asa fel incat varstnicii sa se poata deplasa usor si in siguranta. Intre etaje se poate circula cu liftul iar holurile de legatura intre camere si spatiile de relaxare, sunt dotate cu balustrade de sustinere. La exterior avem o gradina frumoasa iar in imediata apropiere a locatiei noastre, se afla Parcul Monument din Braila, unde ne plimbam zilnic.

 

Suntem 100% convinsi ca la noi, este mult mai bine ca acasa!

Recomandari pentru ARMONIA PARC
azil batrani privat Braila

Un camin de batrani unde seniorii sunt tratati asa cum trebuie. Dupa o viata plina de munca si griji, simt ca parintele meu a intrat intr-o binemerita „vacanta”, unde este rasfatat de intregul personal, ingrijit si urmarit de medici si asistente. Si foarte important pentru ei: persoanele varstnice sunt impreuna si desfasoara activitati specifice, fara sa mai fie apasati de singuratate. Nu pot decat sa ma bucur ca a aparut acest camin de batrani in Braila! Multumesc Armonia Parc!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Georgescu Cerasela

Tatal meu este foarte multumit! Conditiile sunt excelente, asistente permanent care ii supravegheaza si ajuta, medicul ii consulta de cateva ori pe saptamana, ba chiar lucreaza cu ei si un psiholog si un kinetoterapeut. Mancarea este proaspat gatita, primesc trei mese pe zi si doua gustari, ba chiar se tine cont si de preferintele personale ale batranilor. Sunt cazati cate doi in camera, au baie, ce mai, ca la hotel! Personalul este extrem de amabil si deschis tuturor propunerilor.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sammy Eugen